Пројекат енергетске ефикасности

Данас, у пријеподневним часовима, нашу школу су посјетили Сребренка Голић, министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију РС, Милош Јокић, помоћник министра за координацију пројеката и развој у Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију РС, као и представници локалне заједнице, међу којима су Милорад Симић, начелник општине Дервента, Игор Жунић, народни посланик и начелници одјељења општинске управе.
Циљ њихове посјете био је обилазак објекта наше школе, која је обновљена и дјелимично санирана, захваљујући пројекту енергетске ефикасности.
Министарка Голић је изразила задовољство динамиком извођења радова и истакла да је посебно радује чињеница што је санација школског објекта завршена за два, умјесто, за, предвиђених четири мјесеца, као и тиме што је све то урађено прије зиме.
Начелник општине Милорад Симић је истакао да је задовољан свим дешавањима у образовању, почевши од добре комуникације локалне заједнице, школе и свих републичких институција, кроз учешће у разним пројектима, чиме се побољшава квалитет, како практичног, тако и теоријског рада у школи.
Директорица наше школе, Бранка Јовић је још једном подсјетила да је захваљујући пројекту енергетске ефикасности објекат школе доста уређен, почевши од крова, гдје је извршена изолација, преко израде термо-фасаде матичне зграде и машинске радионице, те дјелимичне ревитализације централног гријања.
Циљ пројекта био је „утопљавање“ школске зграде и побољшавање услова рада у школи. Директорица је, такође, изразила наду да ће уређење унутрашњости школе, по обећању бити реализовано у скоријем периоду.

Dajte komentar

Анкета

Како вам се допада сајт?

Преглед резултата

Loading ... Loading ...
Radio