Пројект грађанин

На овогодишњој 22. Финалној смотри програма
,, Пројект грађанин “ која је одржана у Сарајеву 04. и 05. маја учествовало је 36 најбољих тимова (18 основних и 18 средњих школа) из Брчко Дистрикта, свих кантона Федерације БиХ, као и свих регија РС који су радили на идентификацији у рјешавању проблема јавне политике у својим заједницама.
******************
Нашу школу је представљао тим ученица ИИИ-1 одјељења (ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАРИ) са темом: ПРОБЛЕМ ИЗВОЂЕЊА ПРАКТИЧНЕ НАСТАВЕ:
* Марина Топаловић
* Тамара Недић
* Дајана Стјепановић
* Габријела Асентић
* Марина Радановић
* Николина Калањ
* Татјана Зец
* Валентина Прљановић
у пратњи професорице Миреле Видић.

👉У програму Финалне смотре “Пројект грађанин/Ја грађанин” промовисано је 330 ученика који су ове школске године били најуспјешнији у практичној настави грађанског образовања. За наставак рада на заговарању предложених мјера јавне политике за проблеме које су препознали у својим заједницама побједнички тимови добили су новчани подстицај у износу од 800 КМ.
У присуству ученика и наставника из Дистрикта Брчко, 10 кантона Федерације Босне и Херцеговине и 7 регија Републике Српске као и представника министарстава образовања и педагошких завода Смотру је прогласила отвореном Леах Пеасе, в.д. замјеница Шефа Мисије Амбасаде Сједињених Америчких Држава.
Видео поруком учесницима се обратио и амбасадор Ериц Нелсон.
Овај програм финансиран је грант средствима Министарства вањских послова Владе Сједињених Америчких Држава

Dajte komentar

Анкета

Како вам се допада сајт?

Преглед резултата

Loading ... Loading ...
Radio