Хуманост на дјелу
Ученици наше школе су и ове године организовали акцију „Један слаткиш, једно дијете“. Поред реализације акције у школи, ове године су организовали и прикупљање слаткиша или новца и у граду. Наиме, ученици ће у сриједу и четвртак бити у три самопослуге: „Ђурић МББ“, „Корт“ и Ретаил парку. Од прикупљених средстава, правиће пакетиће који ће преко Кола српских сестара бити уручени дјеци за надолазеће празнике.
Савјет ученика позива све грађане добре воље да се придруже акцији и дају свој допринос. Ученици вриједно раде на припремама да би та два дана акције имала што већи одазив

Поштовани грађани и драги ученици,

Овим путем желимо да изразимо захвалност свим људима добре воље, који су у сриједу и четвртак показали своју хуманост и помогли ученицима Стручне и техничке школе да њихова хуманитарна акција „Један слаткиш, једно дијете“, буде успјешнија од свих до сад. Захваљујемо се и маркетима „Ђурић МББ“, „Корт“ и тржном центру Ретаил Парк што су нам изашли у сусрет и дозволили провођење ове акције у својим продајним просторима. Поносни смо на наше ученике који су несебично одвојили вријеме и посветили га онима којима је то најпотребније.
Акцију настављамо у току сљедеће седмице прикупљањем средстава по одјељењима, а након тога слиједи куповина и паковање слаткиша у новогодишње пакетиће. Њих ће у сарадњи са Колом српских сестара подјелити најмлађима на нашој општини.
Још једно велико хвала свим учесницима у овој акцији.

Савјет ученика
ЈУ Стручна и техничка школа


Хуманитарна акција под називом “ Један слаткиш, једно дијете“, у организацији Савјета ученика ЈУ Стручне и техничке школе, успјешно је приведена крају. Ученици су данас у просторијама школе направили 106 богатих пакетића, који ће у петак бити уручени Колу српских сестара Дервента одакле ће отићи малишанима. Ученици су презадовољни резултатима акције, како у граду тако и школи. Још једном се захваљују свим суграђанима и ученицима на пруженој подршци.
Савјет ученика свим малишанима којима ће бити уручени пакетићи желе срећне новогодишње празнике! (хеарт)

Dajte komentar

Анкета

Како вам се допада сајт?

Преглед резултата

Loading ... Loading ...
Radio